Teamünk a legszorosabb határidőkhöz is idomul. Folyamatosan bővülő ügyfélkörünkre és az elismerő visszajelzésekre alapozva a továbbiakban is minden új felkérésnek, kihívásnak sikeresen szeretnénk eleget tenni.

Komplex szolgáltatás nyújtunk, projektjeinket egészen a megvalósulásig végig követjük, művezetjük. Pontosan betartjuk a költségkereteket és az ésszerű kivitelezhetőséget.

Feladatainkat célcsoport pozicionálással és a felhasználói igények feltérképezésével kezdjük: KINEK? MIT? HOVA? kérdések megválaszolása. Feladatainkat egy adott kérdésként kezeljük, amelyre racionális választ kell adnunk. Véleményünk szerint napjainkban nincs helye a szubjektív tervezésnek.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elkészült munkáink szinte teljesen megegyeznek az előzetesen bemutatott 3 dimenziós látványterveinkkel.

Olyan átfogó szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, amelynek keretében a tervezés, kivitelezés és a termékbeszerzés kapcsán felmerülő feladatokra egy helyen kínálunk megoldást, idő- és költséghatékonyan. Szerteágazó munkánk révén jól bevált társtervezői háttérrel rendelkezünk (konyhatechnológus, uszoda technológus, gépész, villamostervező, légtechnikai szakember, stb…)

Keressen bizalommal, várjuk egy kötetlen beszélgetésre irodánkban!